• Naše akcie a aktivity
    pre deti, mládež a dospelých
  • Sledujte

OZ Rozprávky pre detičky

Doručenie a dodacia lehota

Po záväznom potvrdení objednávky dostanete spätné potvrdenie o prijatí objednávky na e-mailovú adresu, ktorú ste uviedli a následne vám bude zaslaný predpokladaný termín odoslania tovaru.

Podľa vášho výberu spôsobu doručenia vám Tovar na základe vašej objednávky bude doručený prostredníctvom Slovenskej pošty ako doporučený list na vami zadanú adresu, alebo kuriérom. Pri väčšom počte kusov formou balíka. Tovar pri doručení kuriérom je možné doručiť na akúkoľvek adresu (domov, do práce ...). V prípade záujmu o osobný odber nás prosím kontaktujte. Tovar je možné prevziať aj osobne a to v Horných Salibách okr. Galanta, ale aj v mestách Senec a Bratislava po dohode.

Tovar zvyčajne odosielame na uvedenú adresu nasledujúci pracovný deň po prijatí objednávky. V prípade platby bankovým prevodom nasledujúci pracovný deň po prijatí platby na náš účet. K tejto dobe treba pripočítať bežne 1-3 pracovné dni, ktoré trvá doručenie tovaru ku vám Slovenskou poštou. O odoslaní tovaru vás budeme vopred informovať e-mailom. Objednávky vybavujeme priebežne každý pracovný deň.

Upozornenie
Ak vám tovar alebo oznámenie o uložení na pošte nebolo doručené ani do 7 dní po našom e-maile, resp. SMS o expedícii, kontaktujte, prosím, svoju dodávaciu poštu aj nás. Bližšie informácie o vašej zásielke a možných dôvodoch nedoručenia Vám po preverení následne poskytneme e-mailom.

Doručenie kuriérskou službou – Kuriér Slovenskej pošty a Expres kuriér
Okrem štandardného doručenia vašej objednávky Slovenskou poštou vám ponúkame aj doručenie na adresu a to Kuriérom Slovenskej pošty. Môžete využiť aj službu Expres kuriér, ktorá má viac výhod a to: 
• doručenie do 24 hodín od expedície (doručuje sa v pracovné dni)
• doručenie vždy priamo do vašich rúk - domov alebo do práce

Tento spôsob doručenia je možné použiť iba pre zásielky na Slovensko.

 

Osobný odber (osobné prevzatie tovaru). Tovar je možné prevziať aj osobne a to v Horných Salibách okr. Galanta, ale aj v mestách Senec a Bratislava po dohode.